Wij hebben ook een feestzaal ter beschikking, wees er snel bij als u wil reserveren!

In dit gebouw op de hoek van de Stationsstraat en het Marktplein is sedert eind de 19de eeuw ononderbroken café 'De Eendracht' gevestigd. De naam van het café verwijst wellicht naar het vredegerecht die in de bovenzaal tot 1925 geherbergd was. Tot op heden hebben verschillende verenigingen hier hun vergaderlokaal. In 2003 werd het café door brouwerij Omer Vander Ghinste aangekocht. Het pand werd volledig gerenoveerd en Dries en Charlotte namen het interieur onder handen. Op 20 mei 2005 opende het Bockor café zijn deuren.

Ons doel is altijd geweest een gezellige plaats te creëren waar zowel oud & jong, als overall & plastrong terecht kunnen voor een gezellige babbel, hapje en drankje. Hier ontstaan hechte vriendschappen, korte of lange romances, worden plannen gesmeed voor clubjes, festivals, evenementen en zoveel meer. Daarom doen we het, dat is het hart en de ziel van Bockor café.

Bockor Café staat bekend om zijn sfeer en gezelligheid, uitgebreide drankenkaart, verzorgde snacks over de middag, een leuk assortiment gin & tapas. Meerdere verenigingen maakten van Bockor Café hun vaste uitvalsbasis. Vele sportevenementen zijn live op groot scherm te bekijken en worden er regelmatig thema-avonden georganiseerd. Amusement verzekerd! Naast het café ligt een prachtig zuidgericht terras. Daarnaast beschikken wij over een feestzaal voor al uw gelegenheden.